Woho, vad var det jag sa? ;)

Vi vann matchen idag med 3-1, jag gjorde det 3:dje målet :) Hallen är lite skumm, för det ligger mitt i ett köpcentrum och bredvid en tunnelbana.



Kommentarer
Postat av: sofie schilcher ulwencreutz

Hej där sötnos. Ville informera dig om att jag har en del lite skojiga saker på min blogg förtillfället, tänkte du kanske är intresserad!



1. Frågestund, ställ massa frågor till mig & jag blir super nöjd verkligen.. -> http://blacknightmare.blogg.se/2011/october/fragestund-about-anything.html#comment där har du en länk direkt dit ! :)



2. Min älskade pojkvän som jag har vart tillsammans med snart 1 år & 10 månader har gjort en låt till mig, han har skrivit texten själv och sjunger själv så har jag tagit mig friheten att göra en video eftersom han frågade så det har jag gjort. Kolla gärna på den & kommentera vad du tkr. -> http://blacknightmare.blogg.se/2011/october/toni-flickan-i-mitt-liv.html#comment , en direkt länk till det inlägget :)



3. Är du en som gillar att fotografera och gjorde det mkt i somras så kanske min tävling är ngt för dig ? :) läs mera om det på inlägget -> http://blacknightmare.blogg.se/2011/october/tavling-anmal-er-till-min-fototavling.html#comment



(förlåt så mkt om du inte gillar såna hära kommentarer men vill så gärna sprida min älsklings låt vidare, är så stolt över hnm. sen äre alltid kul med nya som kollar in på bloggen, vem vet du kanske gillar den) - kram ifrån sofie :*

2011-10-15 @ 18:00:38
URL: http://blacknightmare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0