Vad ska jag blogga om?

En fråga till er Vad ska jag blogga om? Jag vill blogga mycket men jag vet ju inte vad jag ska blogga om så det är svårt då..

Ensam mamma söker

Det är paus nu så jag passar på att blogga;) Kollar iallafall på ensam mamma söker, det ägeer!
Brukar ni kolla på det, svara!!

Nu börjar det igen hej då

21.52

Bilder från Photo Booth;)


NyvakenXD

Fredag och Lördag

Heej!

Bloggade aldrig igår(fredag) så jag tänkte göra det nu då:)

Fredag; Var ledig så gjorde inget speciellt. Kl 13.00 hade jag utvecklingssamtat och det gick bra.
Efter det skjutsade pappa mig till stallet för det ju hoppkurs då som vanligt.
Jag skulle ha Elita<3 dom försökte göra så att alla dom som ska vara med på tävlingen fick dom hästarna dom skulle ha då!
Vi hoppade bana och omhoppning på tid, så omhoppningen var som en liten tävling.
När jag skulle hoppa första gången(inte omhoppning) så gick det inte bra:( Det vart mycket vägringar och så, man måste vara jätte bästemd på henne. På omhoppningn vart jag lite arg och mer bästemd så då gick det jätte bra! Inte en ända vägring, kom på en 3:a plats med tiden 0; 36(tror att det var så)

Idag Lördag; Kom till stallet och såg att jag skulle ha Sammi. Trodde verkligen att jag skulle få Elita. Vi hade galoppbomar och hon var ganska pigg.Höstlovscupen

Igår fick jag reda på vilken häst jag skulle ha på höstlovscupen i hoppning;) Jag ska ha ELITA<3 I'm happy! Hoppas jag får henne idag på hoppkursen.
Idag är vi lediga för att det var brunnsmässa igår så nu är det HÖSTLOV! Jag vet inte vad jag ska göra på lovet men såhär ser det ut nu iallafall:

Måndag: ? Kanske innebandy kl 18.00
Tisdag: Jag kanske ska vara med på tårtbakstävling i stallet, på eftermiddagen ska jag rida för en i Linns ridgrupp och vi ska hoppa!
Onsdag: ?
Torsdag: Tävla i hoppnng(höstlovscupen)
Fredag: Sista hoppkursen.
Lördag: Rida, hoppa.
Söndag?


Brunnsmässa

Är i skolan nu och vi har snart brunnsmässa:) Heej dåå


Olivia och jag just nu <33

Halloween

Heej! Snart ska jag till skolan för vpr klass ska ha halloween fest det ska bli kul.


MÅNDAG

Hej!

Idag då var det måndag igen, trååkigt. Men dagen har ändå varit rolig på något sätt:)
Kl 18.00 ska jag på innebandy träning. Nu kommer det bilder från dagen. Alla bilder är ifrån musiken.Det vart väldigt många bilder..

Jag är sur

För Malin är dum hon tog nästan sönder min data på flit :@


INTERNET:D

Vi har fått internet nu i skolan och idag fyller Emilia år så lämna en grattis kommentar vettja:)
Skolan är tråkig

Sitter här med Olivia just nu vi ska på innebandy sen. Här är några bilder från skolan.Det var länge sen

Heej!

Igår var det hoppkurs igen jag fick Rufus:) Han var jätte pigg. Från början bockade han och sprang sprang sprang jätte snabbt så jag var typ tvungen att ligga ner i sadeln för att få stopp på han. Han sparkade bak ut en gång också så jag fick hans hals på kinden och näsan som gjorde väldigt ont jag hade ganska tur att jag inte ramlade av. Efter ett tag vart han lugnare då vi hoppade en och en. På slutet hoppade vi en rolig liten bana så här gick den till. Först hoppade man studs sen vidare till en volt där vi skulle hoppa 2 hinder, efter det så hoppade man 3 hinder med ett galoppsprång emellan sen dom 2 hinderna på volten igen:D

Efter det så följde jag men Matilda hem och skulle sova där också! Vi hade jätte kul vi gjorde allt möjligt. Dessutom sov vi i deras ute hus. På förrmiddagen idag åkte vi till stallet för vi hade teori..
Väldigt smart man är :S

Heej!

Imorse så fick Linn och jag skjuts av grannarna till skolan:) När vi kom fram till skolan ringde Malin och sa att vi hade råkat larma fast hon var i huset. Så jag fick skjuts hem igen och larmade av.

Skolan var som vanligt och vi slutade 14.30 då var jag med Emma. Vår lärare hade släppt oss försent så vi missade bussen så vi fick vänta tills nästa buss gick:(Bästa Elita<3

Idag red jag favoriten Elita<3 Vi hade galopparbete och det gick super. Jag hade snodd på henne också! Ja jag vet inte vad jag ska säga jag är mycket nöjd iallfall. Idag fyller mamma år så vi ska snart få gäster.

Bara för det funkar det inte att ladda upp en bild på oss:(

Hoppkurs

Hejj!

Idag efter skolan hämtade mormor mig och skjutsade mig till stallet, träffade Matilda som också skulle gå på hoppkursen sen bytte om och så. Sen gjorde jag iordning Casper som jag skulle rida, jag går på en hoppkurs det här var första lektionen av 6 styckna. Sen red vi, vi red på utebanan. Han var segis från början men sen blev han lite piggare nästa gång ska jag ha sporrar om jag får han fast jag tror jag får han då med.
När vi hade kommit ut på utevolten red vi fram själva en stund sen började vi, det gick jätte bra att hoppa! Bara lite segt men mot slutet gick det mycket bättre och det gick lite snabbare. Längtar tills nästa gång. Imorgon ska jag rida igen. Kul!


RSS 2.0