Förrgår

Heej:D
Sorry för dålig bloggning, ska försöka förbettra det. I förrgår var det midsommar, och då var vi hos farmor och farfar som vanligt. Jätte kul och god mat var det:D


Igår och idag:)

Heej, jag bloggade aldrig igår, för jag hade inte tid.
Kl8:00 åkte jag med Pappas kusin till doms häst och red;) Hästen heter Bosse och är en stor häst, 1,67. Först red jag ut en liten stund, sen red jag på volten. Travade över bommar, galopperade och massa annat. Superkul!
Sen fixade vi mat och släppte ut han i hagen.
När jag kom hem badade jag, sen följde jag med linn till stallet för hon skulle rida, hon red Herkules.

Idag kl 8:00 åkte jag med igen till stallet:D Idag red jag ut en längre stund, tiden gick väldigt fort. Ca 1 och en halv timme. Sen släppte vi ut han i hagen igen.
Dom tog en bild på mig idag på mobilen men jag lägger inte ut den nu, så det får bli en annan gång.
Kanske imorgon eller nått.
Ha det bra hej då!

Båtis

Heej;) Igår red vi på båtis, sista gången för den här terminen. Jag red lilla Casper.
Här kommer massa bilder:
Söta Nelli<3

Heej:) Igår till idag sov Nelli här, som jag inte har berättat. Det har varit jätte kul!<3
Imorgon är det sista gången på på ridningen den här Terminen. Vi ska rida ute, och jag hoppas att vi ska rida på båtis:) Malin ska nog följa med och fotta med hennes systemis;).. om det är bra väder.


Juste nu är det föreställning på konserthuset med Viktoria och Daniel.
Och varför jag visar denna bild är för att för jätte länge sen 5 år kanske. Då hade vi gympa uppvisning med min gympa, för Drottningen och kungen. Min lillasyrra fick ge blommor till dom. Så jag står runt  Drottningen här nån stans, jag tycker det är rätt coolt;)!


Jag & Nelli


HannahPannah

Här är tre bilder på Hannah som jag har tagit, tänkte att dom skulle visas istället för att bara ligga på min dator / MALIN


På Siggesta (Skolavslutningen)


I tisdags


Imorse


Har haft tråkigt idag

Heej:P
Dagen idag har varit tråkig, alla har varit på fotbollsskola idag och resten av veckan:(  Men nu behöver jag inte droppa i örat längre( jag har behövt droppa en salva i mitt öra eftersom jag hade hörselgångsinflamation) det är jätte skönt! Fast jag får forfarande inte doppa öronen under vattnet under en vecka. Fast jag kanske gör det på slutet av veckan:P
Juste jag har inte haft en "Veckans fråga" men det beror på att jag har vart i Kreta och inte hunnit, men jag ska komma på en "Veckans fråga". Ni får gärna komma med lite förslag:)

Bilden är från Indien.

Det här har Nelli gjort <3
Skolavslutning:D

Idag var det skolavslutning på skolan, i år var vi iallafall utomhus;) Min syrra gick ut nian också. Vår dansgrupp visade en rockringsdans, det var kul! Och nu är det äntligen sommarlov det här året har gått jätte fort.
Efter skolavslutningen åkte vi till siggesta(min famlj och jag alltså) och år först lunch. Sen spelade vi minigolf och jag kom sist, haha jag sög men en gång fick jag i den på första försöket:P Därefter tog vi glass och åkte hem. Det har varit en väldigt kul dag!Bilder från Kreta :)!!!!

Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från kreta(många!):
Är hemma från kreta

Hej;)
I söndags kom jag hem från kreta. Det var riktigt skönt där och väldigt varmt:D Men i lördags kväll så fick jag ont i örat så igår åkte mamma och jag till vårdcentralen, och då visade det sig att jag hade hörselgångsinflamation. Så vi åkte till apoteket och hämtade öron droppar som man ska ha i 3 gånger om dan. Idag skulle vi åkt till eriksdalsbadet med skolan men jag kunde inte följa med för jag har ont i örat och att jag inte får doppa huvudet:(
Jag kommer fixa bilderna från kreta ikväll tror jag och ska försöka lägga upp dom på bloggen, för mest kommer jag lägga ut på facebook.

RSS 2.0