Södersved:)

Heej. Jag har inte skrivit i bloggen på 2 dagar. jag har inte hunnit för i tisdags va jag hemma hos Matilda i min nya klass. Och igår fyllde min lilllasyster Linn år så då hade vi gäster. Jag lägger nog upp bilder sen från igår när Linn fyllde år. men iallafall idag har jag varit på södersved. Asså det är  en badplats där det  finns minigolf och sånt. fast jag badade inte det var is is kallt i vattnet. Och imorgon efter skolan ska jag till stallet för Linn ska rida:)  Krammar´från HANNAH

Det blev inte forum:(

HEEJ. Idag i skolan hade vi läsa tyst, svenska klassråd jag vart elevråd:), matte engelsa. Och vi slutade 14.30. Malin och jag skulle ha åkt till forum efter skolan. Fast hon orkade inte det:(. Just nu har jag tråkigt ska kanske cykla med malin när hon springer. Och kanske följa med pappa  när han ska handla.

                                                                                             Kramar  från Hannah.


Om igår:)

Ska bärätta lite om igår. Malin,jag och Fredrik Fredrik (Malins pojkvän) var ju hemma igår för mamma och pappa skulle på kräftskiva. Till mat åt vi tacos:) DEt var skiit gootttt!!! Sen lite senare tog jag bilder på Malin och Fredrik. Och sen änu lite senare åt vi godis fast inte malin hon har godis förbud.


Här kommer än bild från igår.


    Krammar Hannah:)

Jasmine.

Har för ett tag sen vart och ridit och jag fick Jasmine som jag fick förra gången. Hon är ganska seg men det gick bättre idag än förra lördagen:). Vi övade övergångar i skritt trav och galopp. Sen efter ridningen tog vi en toast för jag var super hungrig. Snart ska mamma och pappa åka på kräftskiva då ska jag,Malin och Fredrik vara hemma. VI ska äta tacos det var  jättelänge sen jag åt det.
Tyvär har inga bilder på jasmine jag glömde kameran:(. Krammaar   Hannah

Skoldag med nya kompisar!:)

Idag var det skola igen.
Det var ganska kul för att få lära känna varandra mycket mer för vi har blandat klasserna med en annan skola(fågelvik). Det blev en kortis inlägg:)     


Här kommer min outfit

PUusss och Kram/Hannah

Bilder på mig


Fotograf: Malin

Farmor och farfar!:)

idag var malin och jag än sväng ner till farmor och farfar och fickade.Trevligt. Nu har jag precis ätit hamburgare och pomes:). Sen ska jag ´kanske cykla med när malin springer men bara kanske.


Tagen av Malin


Putsade ridstövlar

Jag putsade ju mina ridstövlar igår. Jag tänkte visa hur dom såg ut innan och efter:)


Innan


Efter

Riddag!

Idag red jag jag fick Jasmine som jag aldrig har ridit förut. Gick väl sådär hon är väldigt sur och slö. Vi övade på övergångar.
Sen efter ridningen åkte jag,mamma och Malin till mölnvik för att köpa hö till Bobbie och lite andra saker. Och sen åkte vi hem. Och nu har jag tråkigt :(.
Ska snart smörja ridstövlarna tror jag. Ikväll ska jag typ bara kolla på tv om jag inte hittar på något annat. 

Tyvär har jag ingen bild på Jasmine:(  

Kraamar Hannah!

´Godmorgon!

Godmorgon har precis vaknat ´vet inte varför jag vaknade så tidigt.jag ska typ snart äta frukost och sen ska jag cykla ner till farmor och sen STÄDA :(. På eftermiddan ska jag till stallet för lillasyster ska rida andra gången i sin nya ridgruppx)  
     


                                                                                           Kram Hannnah.


                                                                                                                            


Muuuuumms!

Har för en stund sen bakat med Malin vi bakade kokosbollar och syltkakor tror jag dom hette.
Gud va gott det var.Just nu passar vi våra grannars barn:).


Design:)

Hallu! Malin har precis gjort en design åt mig fast den är inte riktig färdig än.Den kanske blir färdig idag:)

 Nu ska vi baka hallongrottor tror jag.  Hej då!


Nelli:)

Igår åkte jag till stallet för att kolla när Nelli rider, hon fick sammi<3. Hon var jätte duktig. Det vart nästan som en privat lektion dom va bara 4 styckna:)
Efter jag hade kollat på Nelli så skjutsade Nellis mamma hem oss till mig. För att hon skulle sova över hos mig:):)

Idag vaknade vi kl 9,oo Vi åt frukost och gjorde i ordning oss för att sen bada i min poolXD. Vi kanske badade i mer än en timme eller nåt sånt. Sen på eftermiddagen typ kl18,00 så åkte nelli hem:(. Och nu sitter jag här vi datan och bara bloggar.kraaaaaaaam

Välkommen!!

Hejhej! Välkommen till min första blogg:) Jag heter Hannah och är 10 år jag är väldigt hästintresserad som ni nog kommer att märka. Idag började jag morgonen med att bada i poolen innan frukosten:) LIte senare på dan kom farmor och farfar för att bada.
hejdå


RSS 2.0