Det här kan bli sista inlägget..

För på Söndag åker jag till Kreta♥ Vi ska typ åka kl 4 på morgonen, det ska bli jääätte kul! Dom som inte vet så ska jag åka dit med Farmor & Farfar och min kusin Tobias. Jag kommer tillbaks nästa söndag, men man får väll hoppas att vulkanen får ett utbrott så vi får stanna där längre :D Nää men det gör det nog inte. Det är inte säkert att jag kommer hinna blogga imorgon för jag ska rida och packa...

Hej då mina underbara läsare♥

Sprutdocka?

Hejhej;)

Igår tog jag sista twinrix-sprutan, haha jag blir ju bombaderad av sprutar, men nu hoppas jag att jag inte behöver ta spruta på ett tag.
Idag har jag varit med Emilia efter skolan:D Alltid lika kul. Nu är jag hemma, sen kanske jag går ner till fotbollsplanen och kollar när Linn spelar match.

2 bilder på när vi gör volter på studsmattan;


Emilia


Jag


DAANS! och jag fyller år!

Idag har det varit öppet hus på skäret:D Dansarna hade dansuppvisning, det gick jätte bra!
Juste idag fyller jag 11 år, kul kul. Imorse fick jag Björn borg väska, adidas jacka, Anna berghendals skiva, Linn hade sytt en sak till mig. Och så ska jag få några nummer från Glitter.



(kan ni gissa vad det här är för låt på den här bilden vi dansar till)


Presenter:D

Heej;)

Jag bloggade aldrig igår, eller jag gjorde det men datan cp-ade sig:/

Idag så firade vi mig och Malin, jag fick mycket fina saker;)
Super mario bros på wii, kläder, 2 nagelack, rosa ipod, presentkort på bokhandeln, 3 par örhängen. Tack så jätte mycket för presenterna. På måndag får jag presenterna av mamma och pappa för det är då jag fyller år;)

Bilder från dagen;
Ps:detär jag som har gjort tårtan;)












Jag saknar dig:(

Jag saknar dig Viva det går inte att beskriva du var den bästa hästan som fanns. Kan du inte bara komma tillbaka. Jag fick inte säga hej då ens för dom inte hade sagt nånting:( Du ska bara veta hur mycket jag saknar dig<3
Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta<3


Lemshaga stall;)

Hejhej:)

Efter skolan följde jag med Mathilda hem och lite senare så tog vi bussen till lemshaga stallet;) Hon red Gigolo, Ida var också där. Men dom skulle rida ut i skogen så vi fick inte följa med. Istället hjälpte vi till att sadla och tränsa några hästar som skulle ridas;) Sen fick vi leda dom, dom skulle också rida ut i skogen. Den hästen jag lede var super fin!
Sen så åkte vi hem, har inte gjort så mycket. Eller har precis ätit rabarerpaj och mycket vaniljsås.


Här är Gigolo som Mathilda red, jag vet inte vilken av hästarna på bilden som är han.


Här är Hamilton, som jag lede fast det är inte hon på bilden som satt på när jag lede;)


Sorry

Heej:D
Sorry för jag inte har har bloggat, ska försöka bli bättre med det!

Igår red Linn och hon hoppade med Bell.
Idag följde Emilia med mig efter skolan det var jätte kul. Imorgon så ska en ny kille börja i vår klass eller han börjar till hösten;) vi ska och kolla på nån bäver-hydda eller nåt. Så vi ska ha matsäck.

PÅÅÅ MÅNDAG SÅ FYLLER JAG ÅR:D FAST VI SKA FIRA MED SLÄKTEN PÅ LÖRDAG,LÄÄNGTAR!!!

Så här såg hästen ut som Linn red igår, Bell.


Söt va!


Nu kommer bilderna;)

Ja nu kommer bilderna från igår när Julia var hemma hos mig;)














Yasmine och Julia:D

Idag red jag Yasmine:) Hon fick gå 3 lektioner på raken, så när vi ridit klart så var hon alldeles blöt.
Vi började iallafall med att rida ut i det soliga vädret:) Sen övade vi hela dressyrpogramet, så nu kan jag det:)
Nu är Sammi och Elita halta så jag vet inte vem jag ska önska på derssyrpogramet:(
Påväg hem från stallet så ringde Julia och frågade om vi kunde vara med varandra, så hon kom hem till mig:) Det var jätte kul! Haha vi skulle hoppa med Bobbie men han bara läggde sig ner hela tiden.
Jag har tyvär inga bilder från idag för min data är ju sönder och man kan inte lägga upp på den här så, bilderna kanske kommer imorgon.
Nu finns det inget mer att skriva så puss&kram.


Islandshäst!

Heej:P
Idag red jag islandshäst med Mamma, Linn, Malin och några kompisar. Det var jätte kul!
Först delade vi vår ridlärare ut hästar eller vi fick välja lite själva. Jag fick "Fjolle" Han är 25 år och super mysig<3  Vi gjorde iordning hästarna och red iväg. Det var mycket upp och nerförsbackakar. Vi töltade ganska mycket och det var super kul,man sitter så skönt i sadeln. I några upp försbackar som vi skulle trava uppför men Fjoppe och jag galopperade istället;) Fjolle var pigg för att vara 25 år, det var som han var 12.
Vi red 1 och en halv timme,så det var ett tag. När vi kom tillbaka så fikade vi och jag fotade lite med Malins systemkamera;)

BILDER:


Fjolle och jag.


Fjolle.


Fjolles öga.


Hela gänget:D


Mammas häst(kommer inte ihåg vad den heter)


Malin och Hekla.


Trist dag

Ja dagen har vart jätte tråkig. Har städat och inte gjort något mer. Ringde Emilia som gick i min klass förut och frågade om vi kunde vara med varnadra men hon kunde inte, vi ska vara med varandra på måndag istället:)
Idag så blir det tacos till middag, muums det var ett tag sen.
Ikväll ska jag gå och lägga mig ganska tidigt för vi ska rida islandshästar imorgon ganska tidigt på morgonen.

Min data funkar inte just nu så jag bloggar på en annan data. Hihi ni får den här bilden istället när jag är Hannah montana;)

Hej då!:D


Björnö;)

Idag var klassen på björnö. Vi lagade potatismos och köttbullar på stormkök;) Jag lagade det med Emilia,Tilda och Bella. Det vart jätte gott! Vi gick också på en blomstervandring med en idrottsfröken och det var dö tråkigt!
Efter det tog vi bussen hem och jag Emma och Olivia hoppade av på vägen, för vi skulle gå hem till Olivia.
Det var jätte läskigt: När vi gick hem till henne så såg vi nåt långt bort som såg ut som en älg. Men vi gick lite närmare så rörde den inte på sig. Men när vi gick ännu närmare då rörde den på sig så då förstog vi att det var en älg. Det var jätte läskigt så vi gick in i Olivias hus och sen var den borta! Läskigt läskigt.

Hemma hos Olivia var det jätte kul vi. Hoppade massa studsmatta, byggde en bana till Olivias kusins hamster som dom passar, och mycket mer. Bilderna jag tog på älgen vart inge bra så jag lägger inte ut dom:(


Haha en gammal bild på mig när jag hoppa studsmatta, och det ska jag göra nu.
Puss&kram


Kommer inte på nån rubrik

Tjaba:D

Idag skulle jag följt med Linn till stallet för hon rider idag. Men jag orkade bara inte+att jag hade läxor som skulle vara klara tills imorgon:( Hon red iallafall Camaro och dom hade markarbete ute på volten, och han var väldigt pigg sa Linn. Jag vill också rida Camaro han har precis varit halt ett tag, så det var ett tag sen jag red han. Jag ska nog önska han på teoriprovet:)

På fredag vet ni vad jag ska göra då, nää. Då ska jag rida islandshäst på beatelund, det ska bli super kul! Hihi jag tror jag aldrig har ridit på en islandshäst förut.


Pusss!


Stort tack!

Heej och tack! Nu har statistiken höjts, tack vare er, tack så jätte mycket och forsätt så så blir jag jätte glad!

Idag på morgonen tog jag blodprov på vårdcentralen, som vanligt mår jag illa. Jag hade embla plåster så det kändes inget:) Men jag mådde jätte illa efter, men det gick över:-D Sen skjutsa mamma mig till skolan och jag år frukost på vägen. Sen var det skola. Efter skolan så följde jag med Emilia hem, vi hade jätte kul!




   




















Såhär såg det ut efter jag hade tagit blodprovet.


Och såhär när jag hade tagit bort plåstret.

Veckans fråga(tack Matilda för förslaget)


Uppvisning på siggesta

Hejsan.

Idag har jag haft uppvisning på siggesta:) Det gick jätte bra och var superkul! Det var fullt med folk på läktaren. Eller till och med mera:)
På vägen dit så köpte vi embla plåster tills imorgon för då ska jag ta prover. Jag får inte äta något innan heller så jag kommer bli rätt så hungrig. Jag kommer döö, haha eller inte. Nu ska jag städa Bobbies bur, som inte alltid är så kul direkt men men sånt måste göras.

Bilder från idag:










Imorgon eller ikväll..

Kommer det upp en Veckans fråga, måste klura ut nån bara;)
Det är det svåraste, kom gärna med förslag så bli jag glad.

Red Yasmine:-D

Idag red jag Yasmine, kulkul det var väldigt länge sen. Hon var inte alls så seg som jag trodde, sist jag red hon så var hon jätte seg. Vi red hela pogrammet idag så nu kan jag hela:D Vi red på ett led och jag red tredje sist, men hon vart ganska sur så jag fick byta plats till sist då gick det mycket bättre verkligen!
Och det har kommit en ny ponny till stallet som är superduper söt!! ååh den är verkligen jätte söt.

Här är en bild på Yasmine från värmdö ridklubbs hemsida;)


Mest igår:-D

Hej och godmorgon:)

Igår så var jag hos vårdcentralen för min puls är oregelbunden detr gick bra, nån gång nästa vecka ska jag ta prover, buuuhu... Men annars gick det väl bra.
Senare på kvällen så spelade Linn fotbollsmatch, dom spelade mot dom som var ett år äldre, tyvär förlorade dom med 1-2.
Snart ska jag byta om till ridkläder för jag ska rida idag:-D Hoppas jag får Sammi,tror inte jag kommer få hon.
Hej då PUSS<3


Siggesta

Heej på er:)

Idag följde jag och Vilma med Isabelle hem, för sen så åkte vi till siggesta. Vi skulle ha dans genrep och det gick jätte bra nu längtar jag tills på söndag. Då vi ska visa upp dansen för mycket folk:D
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska kolla på nått bra pogram på teven och sen ska jag gå och lägga mig tror jag:P
Puss & kram <3

Naaw vad söt du är<333











Min dag

Heej på dig!

Idag har jag varit i skolan första gången den här veckan. Efter skolan hämtade jag syrran och gick hem.
När Pappa kom hem åkte vi till stallet:) Linn red Herkules som hon gjorde förra gången och det gick bra.
När vi kom hem från stallet så gick jag och Malin ut för att fotta Bobbie<3 Bilder kommer snart i ett inlägg. Hehe så var berädda.

Hej då mina UNDERBARA läsare...

Söta hundar från google








Ojj vad intressant inlägg INTE

Heej:) Nu sitter jag själv här i huset och inte gör något speciellt.  Är det någon som vill vara med mig ring då! Hehe det var det ända jag skulle säga, trååk. Men hej då<3 Ps: jag är lite konstig : @


JAG LÄNGTAR TILL KRETA DEN 30 MAJ

Ja jag längtar super mycket, och det kommer bli jätte kul! Jag kommer vara där i en vecka och åker på en söndag. Det kommer bli så mysigt så. LÄÄÄNGTAR<3
Har du varit där, var det bra?

Hur mycket skulle jag kosta om jag var till salu?

HUR MYCKET SKULLE DU KOSTA OM DU VORE TILL SALU ?

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[] Rödhårig - 700 kr
[] Brunhårig - 400 kr
[x] Blond - 500 kr
[] Svart - 100 kr
[] Flintskallig - 50 kr
[] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG ?
[x] Blå - 1000 kr
[] Grön - 700 kr
[] Grå - 500 kr
[] Brun - 200 kr
[] Annan - 100 kr
[]Blå/grön - 1700 kr

LÄNGD ?
[] Över 2 meter - 2000 kr
[] 200-160 cm - 1700 kr
[] 160-140 cm - 1500 kr
[x] 140-120 cm - 700 kr
[] 120-100 cm - 400 kr
[] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[] 41-60 - 1200 kr
[] 31-40 - 1000 kr
[] 26-30 - 700 kr
[] 21-25 - 500 kr
[] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[] Tvilling eller mer - 3000 kr
[] Förstfödd - 3000 kr
[] Enda barnet - 2000 kr
[x] Mellanbarn - 1000 kr
[] Tredje barnet - 1000 kr
[] Fjädje barnet - 1500 kr
[] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[x] Nej - 4000 kr
[] Sällan - 3000 kr
[] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[] Ibland - 2000 kr
[] Bara på helger - 3000 kr
[] Alla andra dagar - 500 kr
[] En gång om dagen - 100 kr
[] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[] Glasögon - 500 kr
(] Kontaktlinser - 200 kr
[] Opererat - 100 kr
[] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[] Rosa - 20,000 kr
[] Mörkbrun - 8000 kr
[] Guld - 7000 kr
[x] Grå - 6000 kr
[] Blå - 5000 kr
[] Vit - 4500 kr
[] Svart - 4500 kr
[] Röd - 4000 kr
[] Grön - 3500 kr
[] Silver - 3000 kr
[] Lila - 2500 kr
[] Gul - 1000 kr
[] Orange - 1000 kr
[] Rostig - 150 kr
[] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[] 45+ - 3000 kr
[] 43-45 - 2500 kr
[] 41-43 - 2000 kr
[] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? (DU FÅR VÄLJA 4 ST)
[x] Röd - 6000 kr
[] Svart - 1000 kr
[x] Blå - 450 kr
[] Brun - 500 kr
[] Lila - 2000 kr
[] Vit - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr
[] Orange - 3000 kr
[] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[x] Ja - 5000 kr
[] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[] Penna och papper - 20.000 kr
[] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Hannah:
30750



Om igår

Hejhej:D

Hann inte blogga igår när jag kom hem, så jag bloggar nu istället;)
Igår var jag på Bowlingkalas hos Kimi det var super kul! Jag trodde jag skulle vara sämst på bowling men det gick ganska så bra. Jag vet inte vad jag kom för när alla hade kört sin sista gång och bara jag kvar så var det slut:/
Efter vi hade kört klart så åt vi Pannkaka med glass, sylt, grädde, strössel och chokladsås om jag inte har glömt nåt. Efter det åkte vi hem till Kimi. Vi gjorde massa roliga saker där som t ex, Kastade pil, hoppade massa studsmatta, kollade på Avatar med jag hann inte se hela.
Han har 1 en jätte söt hamster, och 2 jätte söta kaniner:D

En varsin bild på hamstern och kaninerna, hihi tog inga andra


Kaninerna, den andra kaninen är i bakrunden som ni ser.


Inte för man ser så bra da.


Bowlingkalas

Heej:D

Sitter här i pyjamas men ska snart hoppa in i duchen och tvätta håret.
Sen så ska jag på "Bowlingkalas" hos Kimi, eller vi ska förstås inte Bowla i Kimis hus utan i sickla:) Man får sova över också:P Först ska vi till sickla och köpa present. Så det ska bli jätte kul!
Nu måste jag hoppa in i duchen, kramiz.


RSS 2.0