Haloween

Hej! Har vaknat för en stund sen kunde inte sova!!

Men i dag  så kommer Nelli och hämtar mig, och så åker vi hem till henne, Och så är vi där ett tag eller jag vet inte. Sen så ska jag följa med dom på Haloween fest hos doms farmor, Efter det så ska jag sova äver hos Nelli:)<3 
Jag ser verkligen fram emot det!!!

Nu kan jag inte skriva mer för jag vet inte när dom kommer, och jag har inte gjort mig iordning ens.

Pussar och kramar, Hannah

Klippt mig!=D

Heej. Idag så var jag och nåra andra tjejer i vår idrotts hall för där var det innebandycup för killar 99. Vi sågen kille från ennsam mamma söker där, Cristian tror jag han hette och han är polis. Han är ju kvar bland dom 3. Vi frågade vem hon väljde och då så sa han: Det vet vi inte än. Men han vet egelkligen för det här var inspelat i somras. Fast dom får ju inte säga till nån för då vill man ju inte kolla på det.  

Nu för en stund sen kom jag hem från klippningen för jag har klippt mig. Jag blev jätte nöjd.

Det  var allt hej då<3

Sammi<33333

Hejhej, förlåt att jag inte har bloggat på nåra dagar. 

I lördags så var det ridning jag red Sammi<3 vi hade markarbete, sits/balans vi delande in oss i 3 grupper 3 i varje grupp. Vi skulle hoppa stuts på ena långsidan i galopp och där så var det 4 hinder eller det var sockerbitar och en bom på. Allt gick jätte bra och det var super kul, det kändes som det gick ganska fort men bara på långsidan när vi skulle hoppa. Sammi är jätte bra på att hoppa!<3 För er som inte vet hur hon ser ut så är hon en skimmel och är en D-ponny. 

Efter ridningen så hade vi lite bråttom hem för vi skulle på middag.

Sen så kom vi hem och fixade oss för att sen så skulle vi på middag med familjen holgersson.  
Idag så har jag inte gjort nånting bara haft tråkigt.
Puss&kram, Hannah

chokladbollár<3

heejhej, har precis bakat chokladbollar med rosa och vit glasyr på. Just nu så är dom inne i kylen.
Snart så ska jag gå ner till brunn och möta Malin för hon hade glömt engelska sak där.
 Det blev ett kort inlägg.
Hej  då

Morgon inlägg

Godmorgon! Idag så vaknade jag tidigt, då så kollade jag på tv.
Som jag gör nu med. Idag vet jag inte vad jag ska göra just nu så är jag hemma själv för Mamma och Pappa jobbar, Linn är på fritids och Malin sovde över hos Fredrik och sen så skulle hon å träna.
Jag har väldigt tråkigt nu ska snart äta frukost.

Sen i efter middag så ska Linn rida och jag ska sköta om Viva<3 

Jag kommer blogga lite senare i dag också tror jag. Så vi hörs då Hejjjjjjjj dåååååååå.


Brunnsmässa.

hejhej, kom hem från brunnsmässan för ett tag sen. Dansarna uppträde så det var lite piriigt innan, för det är ju nästan allas mamma och pappa där. Så det var ju mer en 1000 typ fast alla kollade inte på när vi dansade och hade gymnstik uppvisning. Jag har precis kommit ut ur duchen. Imorgon så är hela skolan ledig bara för man kan säga att vi jobbade till kl 18:00 idag, haha inte direkt da så det är redan höstlov för mig nu=D Jag vet inte vad jag ska göra imorgon, jag kanske ska baka för jag gjorde aldrig det igår som jag sa. På lördag så är det först ridning sen så ska vi till gäster. Så jag kan säga redan nu att det inte blir nåt bloggande på lördag, men man kan ju alltid hoppas. Ha det gött

Haha en gammal bild på mig.

Fanky kids.

Hej! Idag i skolan så var det bara en vanlig dag. Efter skolan så gick jag hem och var hemma ungifär 15:00 då så satt jag på datan och nu så sitter jag här och bloggar. Om typ en havtimme så ska jag på fanky kids som ligger i mölnvik. Efter dansen så hämtar mamma eller pappa mig. När jag kommer hem så ska jag baka nånting kommer ta kort också så ni får se.

Imorgon så är det först skola sen kl 15.00 så är det brunnsmässa till kl 18:00 så man får äta middag i skolan.
 
Nej nu hinner jag inte blogga mer jag måste byta om till danskläderna. Ses sen tror jag.

Yääähe


Det här är en bild från 06 när vi var i spanien.

Rektor Magnus

Tjaba tjena hallå. Skoldagen idag har varit helt okej,På morgonen så skulle dansarna ha genrep inför Brunnsmässan det gick jätte bra! Igår så hade nåra i min klass skickat ett brev till rektor Magnus om han ville komma och fika med våran klass. Han kunde det, så vid 12:20 så kom han och då hade nåra i min klass ställt fram sockerkaka, chokladbollar, chokladkex, kakor och saft. Det var jätte gott!!! En i min klass fyllde år i dag Emilia www.saning.blogg.se Grattis<3 Vi slutade kl 14:30  som vanligt. När jag hade gått hem så kollade jag lite på tv som jag gör nu också och sitter vid datan. Puss och kram! 
 


19/10-09

Heej bloggen. Idag så är det bara en vecka kvar innan det är höstlov=D Okej på fredan da.
Bara för vi har brunnsmässan på torsdag och då så får vi vara lediga på fredan för vi jobbar ju extra mycket då.
Men iaf idag så slutade vi kl 14:30 efter skolan så så skulle jag gå hem men jag följde med Emma efter skolan typ, för jag skulle ändå bara ha tråkigt hemma. Hemma hos Emma så satt vi typ bara vid datan och så busringde vi det var jätte kul! och så åt jag mat där. Efter maten så skjutsade dom hem mig för dom skulle ändå till teatern. Japp det var allt, jag brukar inte skriva så långa inlägg för jag kommer inte på nåt som man kan skriva om.
kramar Hannah


Casper<3


Det här är Casper som jag red igår.


Visst är han söt...   Det är inte jag som har tagit bilden utan jag tog den från värmdö ridklubbs hemsida.

Helgen!

Hej. Tänkte börja med att berätta om helgen.

I fredags efter skolan så tog Olivia och jag bussen till henne, för sen så skulle vi på disco.
Hemma hos olivia så gjorde vi massa saker innan discot, jag orkar inte bäretta. Sen kl 18:00 så skjutsade olivias kusiner oss till discot. Det var jätte mycke folk på discot, det var jätte roligt. Sen så fick man uppträda, Olivia och jag uppträdde, det vart lite konstig för vi hade typ bara övat en gång så det vart samma sak hela tiden typ, haha. det var lite roligt, vi kom inte 1::( Men allting var jätte roligt).
Eter discot så kom Olivias pappa och hämtade oss. För jag skulle sova över hos dom.
När vi kom hem så kollade vi på Idol vi missade typ bara 2-3stycken.
Vi röstade på Eddie och Rabih dom var bäst fast Erik var okså bra men vi tänkte att dom flesta röstade på han. Vem tyckte ni var bäst???

Camilla åkte ut det tyckte jag var bra.

På lördagen så kom mamma och hämtade mig kl 11:00 för jag skulle på ridning..
När jag kom dit så läste jag vilken häst jag skulle ha jag skulle ha Casper<3 Vi började men att göra halter så att hästarna lyssnade på oss för vi skulle ju ha skänkelvikning sen. Innan vi skulle göra skänkelvikning så fick vi ta upp stigbyglarna och galoppera på volterna och på fyrkantspåret i båda varven. Sen så var det dags att göra skänkelviknig vi började i skritt det gick ganska bra bara att jag måste trycka till med vänsterskänkel mer och att han måste gå framåt mycke mer så jag fick ett längre spö.
Sen så började vi trava och göra skänkelvikning det gick också ganska bra.
Nästa vecka ska vi ha markarbete.

Nu så har jag TRÅKIGT!!!!
Hej då leverpastej.


Disco

Hej!
Jag tänkte bara berätta om imorgon.
Efter skolan så ska jag och Olivia åka hem till henne och göra massa saker, orkar inte berätta.
Men sen typ kl 18:00 tror jag då så ska vi gå på disco i brunn skolas matsal till kl 20:30 det ska bli jätte kul.
Efter detså hämtar hons mamma eller pappa oss för att sen åka hem till henne och sova över där<3
Det kommer bli super duper kul. På lördagen så sjutsar dom hem mig eller kommer mamma eller pappa och hämtar mig, för jag ska rida.Puss och kram

Ojj vilken gammal bild på mig

Uchhh

Hejhej, nu sitter jag här och dricker varm O"boy det är jätte gott,
Asså det var jätte kallt när jag gick till skolan idag plus att det regna så det var inte derekt kul. Men som tur va så fick jag sjuts av våra snälla grannar. Fast jag hade inte så långt kvar det var jätte snällt. 
Idag hade vi dans derekt på morgonen vi har 2 olika grupper så en grupp måste gå till ankaret det är där man har bild,musik och slöjd, och vi har ju Danskläder/balettkäder på oss. Jag var in den gruppen så det var jätte pinsamt för det var jätte mycke folk/elever ute. Plus att ..... var ute jag säger inte vad som ska stå på punkterna men det är iallafall ett namn.

Nu ska jag dricka min O"boy


High school musical

Idag så har jag ju kollat på high school musical men Malin,Linn och farmor på göta lejon. Kevin borg var troy,
Det var verkligen jätte bra, men man fick inte ta kort:( Men det tyckte jag var bra på ett sätt fär då skulle det bara blixtra hela tiden. Sen på eftermiddagen så kom mamma och pappa hem.
Hej då<3


Tunisien 07


Den här bilden är tagen 2007 när vi var i tunisien.
Juste jag har glömt att säga att jag och min familj ska åka till indien på nyår i 2 veckor JAG LÄNGTAR! föresten är det nån som har varit där??? Puss och kram

Förlåt mig......

Heej, Det var lite mindre än en vecka se jag bloggade sist, men jag har bara inte hunnit eller inte vart hemma.
Men nu skriver jag.


Igår så va jag i stallet det var ju fredag då så då red Linn farmor och farfar följde med det gick jätte bra allting hon fick Frea<3 hon är så fin. Men efter det så åkte vi hem till farmor och farfar för jag skulle sova där för mamma och pappa skulle bort i 2 nätter, till mat så åt vi pizza det var jätte gott!
Idag så vaknade jag ganska tidigt,
När vi hade ätit frukost och de så åkte vi till stallet jag fick Casper<3 det var jätte länge sen jag red honom så jag blev jätte glad.
Vi skulle haft lek med häst men det blev inte så så vi hade framdelsvändningar för vi hade inte det förra gången,
Han var jätte duktig!
Och nu så ska jag kolla på körslaget! Jag hejar på Ola.
Imorgon så ska vi kolla på teater, high school musical med Kevin borg det ska bli jätte kul!

Kram, Hannah


Lördags


Det här var 4 bilder från i lördags när vi hade gäster.

Ännu en avramling

Heej

Jag tänkte börja berätta om igår: Igår så åkte jag till stallet för att rida som ni vet.
Och jag fick Viva<3 som jag trodde. Vi skulle haft framdelsvändningar det stog så iallafall på shemat men det blev inte så, jag vet inte varför. Men när vi galopperade så snublade Viva eller man kan nästan säga att hon ramlade på frambena då så ramlade jag av och det gjorde jätte ont men det gick bra det kunde ju gått sämre.
Så jag hade ont i rumpan hela dan igår och så har jag det nu men inte lika ont.

Sen på kvällen så hade vi gäster här på middag och sånt för att fira Mamma , för hon fyllde år i fredags Jämt också. Gästarna var här ungifär till 22.00 det var jätte trevligt och roligt (bilder kommer)

Och idag så följde jag med Emilia<3 till stallet för hon skulle rida 2 gånger i rad. Hon red Frea det gick jätte bra, hon var jätte duktig:) Och för en stund sen så kom jag hem.

Ha det bra och ramla inte av, haha


Helg!

Hejan på er alla.
 
Idag så har jag haft en bra dag och slutade kl 13:30.
Och sen så skulle jag hämta Linn men Malin fick sluta tidigare så hon hämtade mig.
För sen så skulle vi ju till stallet för Linn skulle rida som vanligt. Hon red Frea<3 dom galopperade för andra gången, det gick jätte bra.
Nu ikväll så har jag ingen arning vad jag ska göra, det blir nog tv kväll med gott, haha:P

Bye bye/Hannah

1 oktober

Hejsan
Idag så vardet 0 grader på morgonen så jag fick ta på mig både mössa och vantar.
Men sen lite senare senare på dan så var det inte lika kallt som tur va.

Efter skolan så gick jag hem och satt mig vid datan har nu jätte tråkigt.
Jag ska väl försöka hitta på nåt kul men vad??
Imorgon så är det först skola sen stallet:D 
 
Ha det så bra,Hannah

RSS 2.0